EVERYTHING ABOUT غذا برای مریض

Everything about غذا برای مریض

Everything about غذا برای مریض

Blog Article

افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، سرطان حلق، سرطان حنجره، سرطان مری، سرطان شش، سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان تخمدان و سرطان مثانه همراه است.

پتاسیم بر تعادل مایعات تأثیر می گذارد و ممکن است به جلوگیری از احتباس مایعات کمک کند، یک عارضه جانبی رایج برخی از انواع شیمی درمانی.

خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد. لینک‌های مفید

این سوپ که به سوپ مبارزه با سرطان نیز معروف است، یکی از بهترین غذاها در طی دوران شیمی درمانی است. مواد لازم برای تهیه این سوپ:

روغن مایع: برای سرخ کردن این دسرها از روغن مایع استفاده کنید. می‌توانید از روغن‌های مانند روغن کانولا یا روغن کره‌ای استفاده کنید.

- مصرف آجیل سویا بدون نمک به صورت پودر شده در کنار مغز‌ها به علت داشتن پروتئین باال و آنتی اکسیدان در بهبود وضعیت بیماران می‌تواند موثر باشد.

پرهیز از اضافه شده‌های مضر: به مواد اضافه شده مضر مثل روغن‌های ناسالم، شکرهای پرفروش، و رنگ‌ها و طعم‌دهنده‌های مصنوعی در شیرینی‌جات دقت کنید و سعی کنید از محصولات با حداقل اینگونه مواد استفاده کنید.

خیس کردن لپه: لپه‌ها را پاک کرده و پس از شستن، چند ساعت در آب ولرم خیس دهید و آب آن را چندین بار عوض کنید.

سریع و آسان تهیه: تهیه این دسر به سرعت انجام می‌شود و نیاز به وقت زیادی ندارد. این ویژگی آن را برای وعده صبحانه‌های شتاب‌زده مناسب می‌کند.

بعد از شیمی درمانی، مصرف غذا‌های سرشار از پروتئین مثل تخم مرغ ضروری است.

علائم و غذا برای مریض درمان سرطان روده در جوانان

ترکیب با وعده‌های اصلی: به جای مصرف شیرینی‌جات به تنهایی، آنها را به عنوان یکی از وعده‌های اصلی خود در نظر بگیرید.

رژیم غنی از چربی معمولا میزان گوشت و کالری بالایی نیز دارد که باعث اضافه وزن و چاقی و افزایش بروز سرطان می شود.

چربی‌ها به عنوان منبع غنی انرژی برای بدن، عایق‌بندی بافت‌های بدن و انتقال برخی از انواع ویتامین‌ها عمل می‌کنند. مصرف چربی‌های غیراشباع، مانند روغن زیتون، کانولا، بادام زمینی، گلرنگ، آفتابگردان، ذرت و بذر کتان در طی دوره شیمی درمانی به میزان متعادل لازم است.

Report this page